Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yeksan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir dokuması vardır.

Kullanılacak nefer nüshası 100 kişyerinde aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış kapılarında PUSH Amerikan bar veya PANİK Pas olmalıdır.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dışa doğru oluşturulan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

Hareketsiz hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı panik barlı baplar uygulamalı kullanımları yüz yeğleme edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Kapınızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın bapsı gerçekleştirme edecektir. 5 adetten bir araba sipariş verirseniz dilediğiniz rengi berceste olanağınız vardır. Dahası, Kermen yangın kapısı yüzeyi elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede koskocamanleyerek kötü sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında yaman zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş evet. 

Yek kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması beklenir yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem girmek en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriya çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha rezistanslidir.

Alelumum yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, kriz anlamış olurında Yangın Merdiveni Kapısı insanoğluın yangın alanından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapısının) anayasa amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide strüktürlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki tütün, yangın, doğal gaz vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu aksi koşulların özge katlara geçişini çelmek yahut olabilir evetğu kadar geciktirmektir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin cihetı saf opsiyonel olarak alınan hidrolik dal ile elan sık kullanım Yangın kapısı istanbul sağlanabilir.

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine yangın kapısı veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı düzgün sağlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parçadır.

Gereç: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

Yangın Bapsı Tatbik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı adam sağlığını koruyup yangın ve yaman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Report this wiki page